HomeScheidingsmediationMediationRelatiegesprekkenMediation ervaringenLinksClienten vertellenContact
Butijn Deventer
De mediation-advocate voor oplossingen bij echtscheiding, familieproblemen en arbeidsgeschillen
Clienten vertellen

Client ervaringen uit de praktijk


Mevrouw Van Kleinode
zei aan het einde van de echtscheidingsmediation:
Uw aanpak met de specifieke menging van zakelijkheid en menselijke betrokkenheid heb ik als weldadig beschouwd.De heer Westeinde
schreef me dat hij blij was dat hij zo’n vlotte begeleiding van mij in de echtscheidingsmediation had ontvangen.


Een tevreden cliënt.
September 2013. Plotseling gebeurt het: je wordt op non-actief gesteld, paniek, welke stappen moet je ondernemen? Op aanraden van het Juridisch Loket een advocaat gezocht en gevonden!
Joke Butijn - meteen aan de lijn - begripvol, ze kan goed luisteren en steekt je een hart onder de riem – ‘dit is onbehoorlijk en je hebt rechten!’ Ze treedt doortastend op en neemt direct alle correspondentie naar de werkgever over, elke uitgaande brief wordt besproken via de mail.
Slagvaardig en voortvarend zijn wij zo aan het werk gegaan. Ik kreeg het gevoel, dat er op een menselijke, warme en humorvolle manier toch iets rechtgezet werd van het onrecht dat me aangedaan was.Willemien Eefde,

september 2013  Uit pril liefdesgeluk werd ons zoontje geboren. Helaas bleek onze korte relatie niet solide genoeg en was er geen andere keus dan om als partners uit elkaar te gaan. Het aanvankelijke grote geluk veranderde in een nachtmerrie. De vader van mijn zoontje nam al gauw een advocaat in de hand en de ene rechtszaak na de andere volgde in verband met de omgang.
Je belandt in een onzekere emotionele strijd en hebt geen idee waar het eindpunt is.
Mevrouw Butijn bleek een rots in de branding. Zij luisterde aandachtig naar mijn beleving van de situatie en kon deze, met vakkundige juridische kennis, uitstekend vertalen in concrete acties, alleen wanneer nodig. Op andere momenten bleek haar luisterende oor genoeg. Door haar diepgaande mensenkennis bracht zij inzicht en de benodigde rust om alle gebeurtenissen in perspectief te zien, zodat de situatie niet onnodig verder verhardde.
Toen ze mij vertelde dat ik heus de potentie had om weer vertrouwen te kunnen krijgen in de vader van mijn zoontje kon ik haar niet geloven. Gelukkig heeft zij gelijk gekregen. Met het belang van ons zoontje voorop, heeft zij mij vol respect door de rechtszaken heen geleid. Dit resulteerde in een vonnis voor een zeer geschikt hulpverleningstraject. Hierdoor is een hoop vertrouwen teruggewonnen. De omgang is nu goed afgestemd en ons zoontje is zichtbaar gelukkig dat zijn papa en mama ontspannen met elkaar kunnen praten en omgaan.
Kortom, ik wens alle kinderen van scheidende ouders ook toe dan hun ouders op de inzichtelijke, steunende, vakkundige manier begeleid worden, zoals mevrouw Butijn dit integer doet.

Uit privacy overwegingen zijn sommige namen gewijzigd
Copyright Butijn 2013