HomeMediation bij levenseindeScheidingsbemiddelingMediationRelatiegesprekkenMediation ervaringenLinksClienten vertellenContact
Butijn Deventer
De mediation-advocate voor oplossingen bij echtscheiding, familieproblemen en arbeidsgeschillen
Home

 
 

Joke Butijn; Ervaren mediation-advocate in Deventer helpt u door middel van mediation oplossingen te vinden bij echtscheiding, familieproblemen en arbeidsgeschillen.
Als advocate startte ik mijn werk op alle rechtsgebieden in 1977, omdat men in de advocatuur toen normaliter geen specialismen uitoefende.
In de praktijk van alle dag leerde ik natuurlijk ook mijn voorkeuren kennen.

Geleidelijk ontwikkelden mijn prioriteiten zich naar de manier van werken, conflicten oplossen, via de minder belastende weg van de mediation, en die mediation op het gebied van de familie en de arbeid in te zetten.

Mijn fascinatie voor mijn prioriteiten komt voort uit mijn interesse voor de verbindingen tussen mensen en mijn belangstelling voor de patronen, waarin die verbindingen van de betrokkenen, van krachtbronnen naar hinderpalen zijn veranderd.

Het boeit mij zeer om mensen te helpen om die privé- of werkrelaties in kaart te brengen en de onevenwichtige kanten daarvan tot acceptabele vormen te veranderen.
Dat lukt meestal en dat geeft me voldoening.

Ik ben lid van de vereniging vFAS, vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators en van de sectie mediation van de NIP, Nederlands Instituut van Psychologen.

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van het bovenstaande neem dan contact met mij op via het contactformulier.

 Actueel Nieuws
Copyright Butijn 2013